dimecres, 6 de maig del 2020

PRÀCTIQUES PROCESSING ONLINE



En aquesta entrada trobareu dos enllaços per poder fer pràctiques de Processing online, sense haver d'instal·lar un IDLE en el vostre ordinador.

Un enllaç de tutorials per nivells: beginner, intermediate and advance. La idea es que pogue fer un de cada, començant pels de nivell beginner.

L'altre enllaç us portarà a una pagina per escriure i compilar codi java pensat per processing.

Si cliqueu a la llegenda de les següents imatges, anireu a les págines que us acabo d'explicar:



https://www.openprocessing.org/assets/profileImages/user165611.jpg
Link


https://i.ytimg.com/vi/oggIUghKe0I/hqdefault.jpg
Link


El primer que heu de fer és entrar en els dos links i fer una ullada. Durant aquestes setmanes fareu un exemple de cada nivell. Si cliqueu al segon link, s'obrirá la pagina següent:


Com podeu veure, a la imatge, però millor que ho mireu a l'enllaç, les 7 primeres pràctiques són de nivell fàcil (beginner), si aneu més abaix veureu, d'altres de nivell més complexe (intermediate or advanced).

L'objectiu de la primera pràctica és que feu un dels de nivell beginner, encara que alguns de vosaltres ja teniu una certa pràctica. La primera pràctica la faré en aquest blog, en un altra entrada, i haureu de seguir els passos que indiqui. Després, vosaltres mateixos, heu d'escollir una altra de nivell fàcil i les següents setmanes fer una de nivell "intermediate".

Espero que us agradi anar picant codi i entenent el que feu. Com veuereu, aniré explicant que fa cada línia de codi per entendre el seu funcionament i no simplement copiar i enganxar codi a veure que surt.

Gaudiu!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada