dimarts, 9 de juny del 2015

Impressions sobre la presentació dels vídeos a l’assignatura d’innovació docent i iniciació a la recerca educativa



A l’última sessió de classe, es van projectar els vídeos que presentaven els diferents projectes dels grups. Darrera de tots ells hi havia l’esforç i les ganes de dur a terme una activitat que demandava originalitat i treball. Es van mostrar diferents formats i tècniques per fer interesant els seu contingut, com ara, animacions, storytelling, stop motion, dubbing, etc. Poder controlar totes aquestes eines ens obre un ventall de possibilitats com a futurs docents. 


No puc no parlar d’un dels aspectes que menys em van agradar dels vídeos, no seria ni just ni constructiu no fer-ho. En general hi havia una excessiva tendència a fer servir l’humor com a esquer –similarment al que va passar en les presentacions dels vídeos  de l’assignatura d’Aprenentatge II-, suposo que perquè des d’aquesta emoció és fàcil arribar a tothom –a qui no li agrada riure? Fer riure i fer-ho amb qualitat és força complicat i es pot caure en l’obstinació de fer una activitat còmica sí o sí, que resulti forçada o que no acabi d’integrar de forma harmònica els elements d’aquesta natura.  Des del meu punt de vista, el grup format per la Lourdes, en Xavi i en Jose va ser el que millor va fer servir aquest recurs. Molt bona feina nois i noia!!!!


Tot i això, el més remarcable de tots ells va ser l’esforç de fer-ho el millor possible i el treball que indubtablement hi havia al darrera. Bona feina companys i companyes i a seguir aprenent!!!!


El meu grup, per la seva part, va presentar una aplicació mòbil que et donava les pistes per poder construir, de manera cooperativa, un forn solar amb materials reciclats o reutilitzats. Si us interessen els elements que la configuraven just a sota trobareu els links. Bona feina grup!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada