dimecres, 8 d’abril del 2015

Objectius formatius



Objectius generals de l’assignatura


Dels objectius generals de l’assignatura aquells que es desenvolupen en aquesta activitat, d’una forma més directa, són els següents: 
  1. Treballar de forma autònoma, responsable i creativa en la presa de decisions, en l'execució de tasques i en la recerca de solucions, tot mostrant una actitud dialogant i de respecte en el treball en equip. Aplicar sempre la normalització i les mesures de seguretat.
  2. Utilitzar els diferents recursos que ens ofereixen les TIC i Internet com a eines de treball habitual així com gestionar, de forma correcta i amb seguretat, la informació, els sistemes operatius i els programes informàtics adients per a la resolució d'un problema concret o per a la representació i disseny d'objectes o processos.
  3. Utilitzar els serveis telemàtics adequats com a resposta a les necessitats relacionades amb la formació, l'oci, la inserció laboral, l'administració, la salut o el comerç, valorant fins a quin punt cobreixen les necessitats i si ho fan d'una forma apropiada i segura.
  4. Valorar de forma crítica els avenços tecnològics, la seva influència en el medi ambient, la salut i el benestar individual i col·lectiu i en la societat en general.

Objectius específics de la matèria/activitat


Al finalitzar l’activitat l’alumne serà capaç de:
  1. Posar de manifest que en sabia i que en sap en relació al paper de la dona en el món de la tecnologia i la ciència.
  2. Recercar informació amb major profunditat i sentit crític per elaborar una opinió i/o unes conclusions sense valorar únicament aquelles amb més pes en les fonts d'informació que consulti, contrastant-les amb d’altres més especifiques i gestionant-la adequadament.
  3. Valorar l’autoria dels avenços tecnològics o de les aportacions que es fan en ells, fent conscient a l’alumne de la injustícia que es comet al obviar-la, ocultar-la, ignorar-la o canviar-la.
  4. Transmetre i comunicar l’important paper de la dona a la tecnologia, valorant la seva aportació generant autocrítica tant en el mateix com a la seva audiència (exposicions orals).


Objectius genèrics 

  1. Demostrar que sap treballar en grup adaptant-se a les diferents necessitats del grup, sumant i cohesionant el mateix fent-lo funcionar. 
  2. Dissenyar i crear plafons informatius/infografies amb diversos continguts multimèdia amb la informació més rellevant, sense faltes d’ortografia, ben estructurada, entenedora i atractiva.
  3. Comunicar continguts tecnològics-bibliogràfics a una audiència formada per adults, recolzant-se en diferents suports multimèdia. 
  4. Reforçarà la seva capacitat de expressar dades en forma de gràfics i taules per sintetitzar i explicar amb més claredat el que s'infereix d'elles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada